The heart of tech is coming to the heart of the Mediterranean. Join TNW in València this March 🇪🇸

This article was published on September 28, 2010

SMS scam Stichting Help Haiti


SMS scam Stichting Help Haiti
Patrick de Laive
Story by

Patrick de Laive

CPO and co-founder, TNW

Patrick de Laive is an experienced entrepreneur and daddy of Bo and Denne. He is co-founder of TNW and sporadicly invests in startups. He is Patrick de Laive is an experienced entrepreneur and daddy of Bo and Denne. He is co-founder of TNW and sporadicly invests in startups. He is a frequently asked speaker at (tech) events across the globe. Check his LinkedIn profile and @Patrick on Twitter for more information.

Vlak na de ramp in Haiti blogde ik over de mogelijkheid om je steun te betuigen via SMS. Boy, heb ik daar spijt van zeg.
Dit was dan ook de allerlaatste keer dat ik iets via SMS voor een goed doel doe. Hier zakte mijn broek al enkele maanden vanaf, maar nu is de emmer wel vol. Check mijn SMS inbox en steun aan de slachtoffers van Haiti.

1 euro 50 is net te weinig om iemand voor aan te klagen, je hoort zoveel mensen die een soort gelijk probleem hebben met SMS diensten en niemand die er echt iets tegen doet. Laten we reversed billed SMS gewoon wettelijk afschaffen. Het blijft een stinky business, het is niet transparant, yuk!

Overigens is de SMS dienst in kwestie een algemene SMS dienst voor goede doelen genaamd Het Goede Doel SMS.

Published
Back to top