The heart of tech is coming to the heart of the Mediterranean. Join TNW in València this March 🇪🇸

This article was published on November 19, 2010

Gratis kaarten voorpremière Catfish ‘de andere Facebook film’


Gratis kaarten voorpremière Catfish ‘de andere Facebook film’
Sophie Op den Kamp
Story by

Sophie Op den Kamp

Operations Director

Sophie (SophieODK) is Operations Director at TQ in Amsterdam (TNW's Tech Residency for exceptional startups). Finds good karma in geek-to-pe Sophie (SophieODK) is Operations Director at TQ in Amsterdam (TNW's Tech Residency for exceptional startups). Finds good karma in geek-to-person advocacy. Her motto: "Don't take yourself too seriously, it gives you freaky frown lines."

The Next Web, Amongst Friends en feest.je geven 200 kaartjes weg voor de voorpremiere van de nieuwe vette film Catfish. Gewoon in het kader van #VetteVrijkaartenVrijdag weet je wel.

Catfish is volgens critici een van de betere documentaires van de laatste tijd over de real-life waarheid van een online liefdesverhaal. Het plot schijnt zo geweldig, bizar en desillusionerend te zijn dat er bijna geen reviews zijn geschreven die iets over het plot verhullen. Wel is duidelijk dat het een ultieme film is voor mensen uit de tech en media scene.

Claim je toegangskaartje hier

Datum: Zondag 28 november 2010
Locatie: Kriterion
De film begint: 13:00 uur
Organisator: The Next Web, Amongst Friends en feest.je

Tof als je erbij bent! Als je nog meer mensen weet die wellicht nog leuker zijn dan jezelf en uit de web en mobile scene komen, RT dit dan even. Het wordt een gezellige zondagmiddag.

Voor de echte cracks geef ook even aan dat je erbij bent op feestje!

En oh ja we houden nog 10 kaartjes achter voor de winnende tafel van het TNW PLAY Poker toernooi in op 25 november in Amsterdam. WAT?! heb je je daar nog niet voor ingeschreven? Kaarten voor Poker in Amsterdam zijn bijna op maar je kan nog naar de Pimp editie in Rotterdam

Published
Back to top