This article was published on November 19, 2010

Gratis kaarten voorpremière Catfish ‘de andere Facebook film’


Gratis kaarten voorpremière Catfish ‘de andere Facebook film’

The Next Web, Amongst Friends en feest.je geven 200 kaartjes weg voor de voorpremiere van de nieuwe vette film Catfish. Gewoon in het kader van #VetteVrijkaartenVrijdag weet je wel.

Catfish is volgens critici een van de betere documentaires van de laatste tijd over de real-life waarheid van een online liefdesverhaal. Het plot schijnt zo geweldig, bizar en desillusionerend te zijn dat er bijna geen reviews zijn geschreven die iets over het plot verhullen. Wel is duidelijk dat het een ultieme film is voor mensen uit de tech en media scene.

Claim je toegangskaartje hier

Datum: Zondag 28 november 2010
Locatie: Kriterion
De film begint: 13:00 uur
Organisator: The Next Web, Amongst Friends en feest.je

Tof als je erbij bent! Als je nog meer mensen weet die wellicht nog leuker zijn dan jezelf en uit de web en mobile scene komen, RT dit dan even. Het wordt een gezellige zondagmiddag.

The <3 of EU tech

The latest rumblings from the EU tech scene, a story from our wise ol' founder Boris, and some questionable AI art. It's free, every week, in your inbox. Sign up now!

Voor de echte cracks geef ook even aan dat je erbij bent op feestje!

En oh ja we houden nog 10 kaartjes achter voor de winnende tafel van het TNW PLAY Poker toernooi in op 25 november in Amsterdam. WAT?! heb je je daar nog niet voor ingeschreven? Kaarten voor Poker in Amsterdam zijn bijna op maar je kan nog naar de Pimp editie in Rotterdam

Get the TNW newsletter

Get the most important tech news in your inbox each week.

Also tagged with


Published
Back to top