SMS scam Stichting Help Haiti

SMS scam Stichting Help Haiti

Vlak na de ramp in Haiti blogde ik over de mogelijkheid om je steun te betuigen via SMS. Boy, heb ik daar spijt van zeg.
Dit was dan ook de allerlaatste keer dat ik iets via SMS voor een goed doel doe. Hier zakte mijn broek al enkele maanden vanaf, maar nu is de emmer wel vol. Check mijn SMS inbox en steun aan de slachtoffers van Haiti.

1 euro 50 is net te weinig om iemand voor aan te klagen, je hoort zoveel mensen die een soort gelijk probleem hebben met SMS diensten en niemand die er echt iets tegen doet. Laten we reversed billed SMS gewoon wettelijk afschaffen. Het blijft een stinky business, het is niet transparant, yuk!

Overigens is de SMS dienst in kwestie een algemene SMS dienst voor goede doelen genaamd Het Goede Doel SMS.

Read next: Why startup Brainient shunned UK angels: "They're slow and afraid to invest"